Helderziende

Ervaren Helderziende

Een helderziende kan objecten en visioenen zien of intuitief informatie krijgen. De visioenen kunnen zich in de toekomst maar ook in het verleden afspelen. Helderzienden zijn vaak ook gespecialiseerd in telepatie, spiritualiteit, psychisch onderzoek en dromen. Een helderziende heeft het vermogen dat een consulent kan bezitten om op buitenzintuigelijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen. Een helderziende denkt op een andere manier dan via zintuigelijke waarnemingen iets over een bekend of onbekend prsoon te weten te komen. Een helderziende geeft aan of hij of zij bijvoorbeeld gedachten, geveoelens, herinneringen of visualisaties van een klant of een groep kan opvangen.

Medium Angel beschikt over verschillende professionele helderzienden. Onze medewerkers zijn actief op verschillende vakgebieden. U kunt in de beschrijving lezen of iemand helderziende is.

Helderzienden online zoeken

Onze helderzienden online helpen u om uw keuzes af te wegen en antwoorden te vinden op uw vragen. Bekijk welke helderzienden online zijn en welke mediums en paragnosten online zijn.

De helderzienden die online zijn kunnen u helpen bij het beantwoorden van uw vragen over de toekomst. Vaak heeft men een naam of een geboortedatum nodig om in te kunnen voelen op deze persoon. De informatie die aan onze helderzienden die online zijn wordt gegeven, dus bijvoorbeeld beelden die men doorkrijgt kunnen door middel van een kaartlegging nogmaals worden bevestigd.

© MediumAngel

Beschikbare consulenten

  • -

Consulenten in gesprek

  • -

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Klik hier voor Live Chat

Review

Medium Anna

Super goed gesprek gehad ik bel je zeker weer.

Geplaatst door: Ellie

03-08-2024

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie