img
11

Medium Tara

Medium Tara helpt je graag op weg naar een betere toekomst en is een veel gevraagd Medium. Ze geeft je inzicht, antwoorden en wijsheid.

Met veel licht en liefde kijk ik met je naar het heden, het verleden en naar jouw toekomst. Mijn helderziendheid en heldervoelendheid duiden voor jou onder andere liefde, relaties, tweelingzielen, HSP en hoogbegaafdheid, werk en financiën.
Je mag mij alle vragen stellen. Vanuit een algemeen consult komen we samen vanzelf bij de belangrijke vragen uit maar vooral bij de antwoorden die jou verder helpen.
NL0909-088590cpm

E-mail notificatie

Als extra gratis service bieden wij u een e-mail notificatie op het moment dat een consulent beschikbaar komt.
Ook als de consulent weer beschikbaar komt na een gesprek.

Vul hieronder uw gegevens in.

hallo

* Indien u voor meerdere consulenten een e-mail notificatie wilt ontvangen kunt u het formulier meerdere malen invullen.

* Na aanmelding ontvangt u een email zodra de gekozen consulent beschikbaar komt en/of staat. U kunt ten alle tijden de notificatie eenvoudig stopzetten via de link onderaan de e-mail.

Reviews

Heeft u een consult gehad met een van onze consulenten, dan zouden zij het heel erg waarderen dat u voor hun een review achterlaat

Reviews worden eerst beoordeeld voordat ze zichtbaar zijnSchrijf review

Reviews voor Medium Tara

Medium Tara
Erg blij je gesproken te hebben en meer dan verwacht in wat je me kon vertellen

Larissa

Medium Tara
Zo een eye-opener gehad bij haar. Ze haalde een detail aan bij mij, dat mij diep heeft geraakt! Klopte helemaal. Ga mijn leven echt anders inrichten. Dankjewel lieve Tara, jij bent steengoed in je waarnemingen.

Anoniem

Medium Tara
Tara bedankt voor het fijne gesprek van net....opeens was je weg.....kon je ook niet meer te pakken krijgen. Jammer, voelde nog niet klaar...

anya

Medium Tara
Super bedankt voor dit verhelderend gesprek. Je bent een goede vrouw met het juiste hart. Je geeft me een fijn gevoel als ik het je spreek. Dankjewel voor alle adviezen en vooral het gehele gesprek.

Natasja

Medium Tara
Hallo Tara, jammer mijn beltegoed was op. Ik had nog graag even willen filosoferen met jou over de situatie met mijn therapeut, voor mij is het verstandelijk duidelijk, voor mij is het altijd belangrijk, dat mijn verstand en gevoel op één lijn zitten, zodat ik er rust bij heb en het een plaats kan geven, dus jammer dat het gesprek eindigde, maar ik laat het nu los, dan valt het langzaam wel samen. Ik hoop wel, dat jij het ook zo gezien hebt, dat dit mijn bedoeling was van het gesprek. Mijn verstand en gevoel op 1 lijn krijgen en het los kan laten.
Bedankt voor het gesprek!

Anoniem

Medium Tara
Hee,lieve Tara,
Ik wil jou heel erg bedanken voor de 3 consulten die ik heb gehad,ze hebben mij heel erg geholpen.Je bent nuchter,eerlijk,liefdevol en helder in je waarnemingen.Ik voel heel veel liefde bij jou en durf dankzij jou meer op mijzelf te vertrouwen.
Ook bij mij werd de verbinding verbroken maar ik hoop dat er nog eens een vervolg gaat komen.Het ga jou héél goed!

Kirsten

Medium Tara
Dank voor je inzichten en fijn gesprek.

Yvonne

Beschikbare consulenten

  • -

Consulenten in gesprek

  • -

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie