img
37

Medium LeaHelderziend - Heldervoelend - Relatiecoach - werk - Carrière - en financieel - Soulreader - Astroloog.

Vragen en psychologische inzichten omtrent (liefdes)relaties, maar ook vragen over aanleg, capaciteiten, levensontwikkeling en levensloop. Wat is jouw levensles in dit leven en wat kom je precies doen in dit leven? Wat zoek je en waar liggen je talenten en kansen?
Ook vragen over studierichting en werk. Toekomstprognose en karma verwerking, met betrekking tot vorige levens en vorige incarnaties en de leerprocessen die hierin besloten liggen ontvouwen en verduidelijken. Dit kan een verheldering en begrip geven over de huidige situatie en hoe verdere stappen het beste genomen kunnen worden.

Het is mogelijk om contact te leggen met een dierbare overledene indien deze zich aandient.

Tijdens het gesprek wordt er automatisch heling gegeven d.m.v. een lichtverbinding om blokkades op te lossen tot bevordering van spirituele groei en ontwikkeling. Mijn doel is jou optrekken tot hogere vormen van bewustwording. Verder bied ik een luisterend oor, als je jouw verhaal wil delen.

In universele liefde ben je altijd welkom voor een gesprek !
NL0909-088590cpm

E-mail notificatie

Als extra gratis service bieden wij u een e-mail notificatie op het moment dat een consulent beschikbaar komt.
Ook als de consulent weer beschikbaar komt na een gesprek.

Vul hieronder uw gegevens in.

hallo

* Indien u voor meerdere consulenten een e-mail notificatie wilt ontvangen kunt u het formulier meerdere malen invullen.

* Na aanmelding ontvangt u een email zodra de gekozen consulent beschikbaar komt en/of staat. U kunt ten alle tijden de notificatie eenvoudig stopzetten via de link onderaan de e-mail.

Reviews

Heeft u een consult gehad met een van onze consulenten, dan zouden zij het heel erg waarderen dat u voor hun een review achterlaat

Reviews worden eerst beoordeeld voordat ze zichtbaar zijnSchrijf review

Reviews voor Medium Lea

Medium Lea
Een hartverwamde ,vrouw oprecht,eerlijk en geeft goede adviezen ,voelt heel goed aan ,wat er aan de hand is ,en geeft je een verhelderend inzicht,waar je echt wat aan hebt...
Lieve Lea,dank voor het goede aanvoelen en dat je

Deborah

Medium Lea
Lieve Lea,bedankt voor je oprechtheid.
Jij als medium hier, heb t altijd bij het rechte eind...
ZEER verhelderend e gesprekken

EN voelt alles heel goed aan.
Waardoor je ook goed advies krygt..
Lea,je bent een topper ..Dag lieve vrouw
Geitjes en liefs v
Deborah

Deborah

Medium Lea
Wat een goed consult heb ik van jou mogen ontvangen je wist overal heel goed de vinger op te leggen en je voelde dingen perfect aan

Silvia

Medium Lea
Ik vind Lea echt een heel goed en lief medium.
Bel haar geruime tijd. Dank je wel Lea!

K

Medium Lea
Oprecht en zuivere antwoorden, jou gave heeft mogelijkheden gegeven die ik eerst niet zag ik ga ervoor

Ria

Medium Lea
Al je voorspellingen zijn uitgekomen en nog bedankt voor je geduld

Josje

Medium Lea
Lea, Ik wil j hartelijk bedanken voor je consult want ik heb nu de moed om weer helemaal voor mijn relatie te gaan vertrouwen is wat je mij hebt gegeven vooral om dat je zoveel details wist te benoemen. bedankt!!

Moniek

Medium Lea
Dag lieve Lea,

Met inspiratie vanuit je gesprek heb ik contact gelegd met de aantrekkelijke man. We gaan elkaar binnenkort ontmoeten maken nog een afspraak. Helemaal oké en relaxed. Of heet dat volwassen, dankjewel!

Liesbeth

Medium Lea
Nogmaals goede gesprekken met Lea zo duidelijk en ze neemt ech tijd voor me al jarenlang, mijn vriendinnen spreken haar ook regelmatig en we zijn erg blij dat ze netjes haar foto er bij doet.ze was een vd eersten , zouden alle consulenten moeten doen! Dank Lea!

Ida

Medium Lea
Alles is uitgekomen wat je had gezien voor mij, echt top consulten geef je en ook heerlijk dat ik je altijd vroeg in de ochtend voor ik naar mijn werk ga even kan bellen bedankt.

Silvia

Medium Lea
Goedemorgen Lea, je hebt me gisteravond enorm geholpen door een spiegel te plaatsen tussen mij en mijn collega. Ik ben direct aan de slag gegaan met een eigen ritueel met een witte kaars en wierrook. Ik voel me bevrijd en het licht is weer terug. Je hebt me laten inzien hoeveel kracht deze magie mij eigenlijk altijd al heeft gegeven. Bedankt hiervoor!

Ita

Medium Lea
Ik heb gebeld naar Lea.
Toen ik een naam noemde wist ze meteen wat er aan de hand was, het heeft mij geholpen een bepaalde stap door te zetten, de eerste vraag die ik opgeschreven had, gaf ze meteen een antwoord op terwijl ik die vraag nog niet eens gesteld had.
Mijn ervaring: heel goed en een prettige stem, geeft een fijn gevoel iemand tegen te komen die... als je het even niet meer weet, jou kan helpen de dingen weer helder te krijgen.
Dankje wel Lea
Gr Rick

Rick

Medium Lea
Aardige vrouw geeft duidelijke en oprechte antwoorden. Heb net veel aan onze gesprek gehad en je zij ook dingen die je niet kon weten.


M

Medium Lea
Jij zei me precies wat ik niet wilde horen. Dat ik de man waar ik mee gedate had los moet laten en dat ie geen contact meer met me op ging nemen! Alles klopt wat je gezegd hebt er is ook geen gesprek meer plaatsgevonden hier over

Mikki

Medium Lea
Wat een geweldige inzichten heb ik mogen krijgen. Zo helder. Ik ben er erg van onder de indruk. Met de adviezen ga ik gelijk aan de slag. Voelt ontzettend goed dit gesprek. Nu kan ik weer wat stappen zetten op m''n pad van groei. Heel veel dank

Hendriks

Medium Lea
Lieve Lea,

Hartelijk dank voor je loepzuivere adviezen. Ik belde je een tijd geleden en vandaag weer en kreeg twee keer dezelfde adviezen. Duidelijk. Ik ga er mee aan de slag.

Hartegroet,
Else

Else

Medium Lea
Hallo Lea,

Mijn beltegoed was op daarom viel je weg.
Ik wil je enorm bedanken voor het fijne gesprek.
Je hebt mij rust en hoop gegeven.
Ik ga je zeker binnenkort terug bellen om je te vertellen hoe het gaat.

Heel veel liefs

Doritha

Medium Lea
Bedankt Lea voor weer een prettig gesprek met goede heldere waarnemingen van jouw kant waardoor ik weer een stap vooruit kan. Spreek jou al meerdere jaren en je bent eerlijk, direct en to the point en hebt de zaken goed door en bij het rechte eind.

anya

Medium Lea
lieve lea, weer hartelijk bedankt voor het goede gesprek. Je bent helder en eerlijk en je waarnemingen worden erg gewaardeerd!

anja

Medium Lea
Dankjewel lieve Lea voor de mooi en goeie advies, dat je me hebt gegeven, een mooie steun voor waar ik nu door heen ga,??.

Cindy

Medium Lea
Wat een rust straal je uit. Je kon mijn vraag en de situatie ook heel goed invoelen bedankt.

Mar

Beschikbare consulenten

  • -

Consulenten in gesprek

  • -

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie