Het pad naar inzicht en zelfontdekking: De waarzeggers van Medium Angel

In een wereld van veel onzekerheid zijn velen van ons op zoek naar antwoorden. We verlangen naar inzicht in toekomstige paden en onze innerlijke zelf beter te begrijpen. Bij Medium Angel begrijpen we dat nieuwsgierigheid naar de toekomst en het ontdekken van je ware zelf hand in hand kunnen gaan met een pragmatische benadering. Onze waarzeggers online combineren tijdloze kennis met een hedendaags aanpak om je inzichten te bieden die je kunnen helpen in het dagelijkse leven. Laat onze waarzeggers je begeleiden op een reis van zelfontdekking en vertrouw op hun tijdloze wijsheid en hedendaagse inzichten om je leven te verrijken.

Van tarotkaarten tot astrologie

Onze waarzeggers online bieden verschillende waarzeggerijmethoden om je te begeleiden op jouw pad. Een van de veelgebruikte technieken is tarotkaartlegging. Onze waarzegger of waarzegster plaatst de kaarten voor je en interpreteert de symbolische afbeeldingen. Hieruit volgen waardevolle inzichten in je huidige situatie en de mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Onze waarzegger online begeleidt je hier verder in. Een ander veelgevraagde methode is astrologie. Bij Medium Angel wordt de positie van planeten en sterren op het moment van je geboorte geanalyseerd door onze waarzeggers of waarzegsters. Zij gaan ervanuit dat de planeten en sterren een invloed uitoefenen op de gebeurtenissen op aarde, maar ook op het leven van het individu. Hierdoor kunnen ze je persoonlijkheidsprofiel onthullen en waardevolle aanwijzingen geven over hoe je je leven kunt vormgeven. Het is belangrijk om op te merken dat het niet eenvoudig is om zomaar een waarzegger te worden; dit vereist vaak enkele jaren van toewijding. Deze inzet toont betrouwbaarheid in onze goede waarzeggers.

De kracht van mediums: Contact met het spirituele rijk

Een groep waarzeggers van Medium Angel kunnen communiceren met overleden geliefden. De waarzegger online dient als het ware als brug tussen twee werelden. De waarzegger of waarzegster is in staat om boodschappen door te geven van degenen die niet langer meer bij ons is. De verbinding met je dierbaren overledenen geeft je een gevoel van troost en gemoedrust. Verder staan onze mediums klaar om je te begeleiden bij het verwerken van je emoties. Een waarzegger online biedt de kans om onafgemaakte zaken af te sluiten, wetende dat de band met de overledenen nooit echt verbroken zal zijn.

Pragmatische benadering: Inzichten voor het dagelijkse leven

Bij Medium Angel willen we laten zien dat er bij waarzeggerij sprake is van een pragmatische benadering. Onze waarzeggers online combineren hun intuïtie en gave met een down-to-earth benadering, zodat je inzichten krijgt in het dagelijkse leven. Worstel je met belangrijke keuzes of heb je vragen over liefde of persoonlijke groei, onze waarzeggers staan klaar om je te helpen met praktische begeleiding. Wij geloven dat waarzeggerij een waardevolle hulpmiddel kan zijn om je leven praktischer te leiden en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Een persoonlijke connectie: Vertrouwen en betrouwbaarheid

Bij Medium Angel hechten we veel waarde aan het feit dat waarzeggerij een zeer persoonlijke ervaring is. Daarom doen we er alles aan om een vertrouwelijke en betrouwbare omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt om je diepste vragen en zorgen te delen. Onze goede waarzeggers staan klaar om je oprechte begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen je levenspad kunt bewandelen.

Navigeer met vertrouwen

Nieuwsgierigheid naar de toekomst en het ontdekken van je ware zelf gaan samen met een pragmatische benadering. Bij Medium Angel geloven we dat waarzeggerij een hulpmiddel is om goed door het leven te navigeren. Onze waarzeggers online combineren kennis met een hedendaagse aanpak om je inzichten te bieden die je kunnen helpen met het dagelijkse leven. Neem de stap en ervaar zelf hoe waarzeggerij je kan helpen om vertrouwen en positiviteit het leven tegemoet te treden.

 

Onze consulenten

52

Medium Josephine

Ik ben Josephine een veel gevraagt T0P helderziende, heldervoelend en helderwetend medium en paragnost. Ik ben beperkt aanwezig.
Mijn gaven zijn familiair doorgegeven. Mijn overgrootmoeder, grootmoeder etc... waren gekend met deze gaven.

Een lichtwerker en tevens een krachtig medium, straight to the point.
Voor relaties is een gesprek met mij een wake-up-call.
Neem je geluk in eigen hand. Bel me om inzichten te krijgen en daardoor je eigen geluk te vinden.

Gesprekken met mij zijn inspirerend en daardoor ben je in staat de regie over je eigen leven te (her)vinden.

Relatiecoach, voor elke relatie. Dus ook voor relaties met partners, kinderen, familie, collega’s, zakenpartners en kennissen. Ik ben een specialist in coaching.
Zakelijk coach, zeer ruime zakelijke ervaring.

Ik ga jou helpen bij het vinden van de antwoorden op al jouw vragen.
Droomverklaring, hot item voor velen.
Mijn gidsen staan mij bij om jou te helpen.
Ik ben psychologisch en natuurgeneeskundig HBO geschoold.

Heb je ergens een probleem? Bel me dan. Samen vinden we de oplossing.

Hartelijke groetjes en gauw tot ziens

Josephine.
NL0909-088590cpm
20

Coach Medium Rose

Specialiteiten: heldervoelend - helderwetend - relatiecoach - transformatie coach - chakrahealing - kaartlegging

Hoi, ik ben Rose,

Door middel van goed en zuiver invoelen kan ik snel bij de essentie van jouw vraag komen.
Ik ben gespecialiseerd en deskundig op het gebied van relaties.

Elk mens bevindt zich in zijn eigen levenssituatie met alle problemen die daarbij horen. Soms is het moeilijk om te weten hoe het verder moet.
Graag help ik jou daarbij, zodat je met minder stress door het leven kunt gaan.
Dit kan desgevraagd door (Lenormand)kaarten te leggen of de pendel te gebruiken/bevragen, waardoor directe antwoorden naar boven kunnen komen.

Door levenservaring en jarenlange coaching + mediumschap kan ik jou inzicht geven in zielsliefde, relatie, huwelijk, werk en andere levensgebieden.
Door samen het gesprek aan te gaan, zullen we er zeker samen uitkomen!
Ook kan ik op afstand een healing geven.

Door naar jouw stem te luisteren en me te focussen op jouw energie, is het mogelijk om je te helpen om jouw specifieke en unieke weg in het Leven te vinden.
NL0909-088590cpm
14

Marianka

Heldervoelend - Helderwetend - Helderhorend - Healing

Met een team van gidsen en engelen krijg ik een beeld van jouw situatie, de boodschappen die ik doorkrijg zijn oprecht en vaak ook direct.
Tijdens een gesprek zal er duidelijkheid komen op wat er speelt en kan ik inzichten aanreiken op je vraag/ situatie.
Dit kan soms ook confronterend zijn, maar zal ook verhelderend zijn.

Dus ik help je graag met al je vragen op een zuivere en oprechte en uiteraard een liefdevolle manier.
Alle vragen zijn welkom en wat voor situatie je op dat moment ook inzit.
Ik geef inzicht /advies wat op dat moment het best bij je past.

Het maakt niet uit waar het over gaat.

Ook is het mogelijk dat een dierbare overledene zich aankondigen met een boodschap voor jou.
Dit gebeurt spontaan en ik help dan graag om deze boodschap te vertalen.
NL0909-088590cpm
04

Medium Kelly

Ik ben een zeer ervaren Medium/Helderziende /Spiritueel coach en werk samen met mijn gidsen . Ik kan je hulp aanbieden op je huidige pad en je helpen met je vragen en hoe je nu staat in het leven.

Ik kijk meestal even terug om je vertrouwen te winnen zodat je weet dat ik ben wie ik zeg dat ik ben. Alles wat wij bespreken zal ook tussen ons blijven.

Ik heb gaandeweg het besef gekregen dat ik veel met relaties te maken heb gekregen en dit uiteindelijk zo verfijnd is geraakt dat ik wel kan zeggen dat ik precies kan vertellen welke emoties er tussen beide partners speelt, zoals wat wil hij of zij van mij of hoe ziet hij of zij mij nu eigenlijk of bijvoorbeeld wat zijn haar of zijn intenties in deze relatie?

Je kunt van mij een (liefdevolle) directe aanpak verwachten.
Ik ben er voor jou om je te helpen in uw vraagstukken en dat kan soms wel confronterend zijn, maar ik kan dit alleen doen op een zuivere en liefdevolle manier.

Tijdens ons gesprek kan er een dierbare zich aanmelden om iets nog mede te delen. Dit gebeurt spontaan, want ik geloof er niet in dat overledenen opgeroepen mogen worden (vind ik) want overleden personen hebben hun rust, en die moet je niet expres verstoren.

Ook geef ik energetische helingen op afstand om eventuele blokkades weg te halen geheel of op dat moment gedeeltelijk.
Niet altijd kan een blokkade direct weggehaald worden, omdat u dan nog niet zover bent in dat proces.

Ik ben er voor jou.
NL0909-088590cpm
70

Vacatures

Wil jij telefonisch en/of chat consulent worden bij ons team?


Wij zijn op zoek naar gemotiveerde consulenten.
Spreekt onderstaande je aan, vul het vacature formulier in en we zullen contact opnemen voor een gesprek.

Kun jij of ben jij o.a.:
- Zelfstandig ondernemer
- Helderziend
- Medium
- Paragnost
- Kaartleggen wel belangrijk dat er dan ook een gave is bv Helderziend
- Spiritueel en paranormaal begaafd
- Thuis in de wet van aantrekking.
- Lichtwerker
- Astroloog
- Channeling
- Aura lezen
- Nummeroloog/ Astroloog
- Pendelaar
- Fotoreading
- Sjamaan
- Reiki
NL0909-088590cpm
46

Medium Ariël

Ariel werkt heel zuiver en heeft vele jaren ervaring.
Is heldervoelend en wetend tarotiste.
Is gediplomeerd life coach, en de doelstelling kan zijn mensen terug in hun kracht te zetten door middel de juiste tools en inzichten.
Verder is Ariel engelen praktitioner,
En reiki master.
Healing vindt vaak al tijdens gesprekken plaatst.
Zuivere inzichten van uit de engelen sferen.
Wees welkom en graag tot horens.
NL0909-088590cpm
37

Medium Lea

Chatten kan ook met Lea.

Helderziend - Heldervoelend - Relatiecoach - werk - Carrière - en financieel - Soulreader - Astroloog.

Vragen en psychologische inzichten omtrent (liefdes)relaties, maar ook vragen over aanleg, capaciteiten, levensontwikkeling en levensloop. Wat is jouw levensles in dit leven en wat kom je precies doen in dit leven? Wat zoek je en waar liggen je talenten en kansen?
Ook vragen over studierichting en werk. Toekomstprognose en karma verwerking, met betrekking tot vorige levens en vorige incarnaties en de leerprocessen die hierin besloten liggen ontvouwen en verduidelijken. Dit kan een verheldering en begrip geven over de huidige situatie en hoe verdere stappen het beste genomen kunnen worden.

Het is mogelijk om contact te leggen met een dierbare overledene indien deze zich aandient.

Tijdens het gesprek wordt er automatisch heling gegeven d.m.v. een lichtverbinding om blokkades op te lossen tot bevordering van spirituele groei en ontwikkeling. Mijn doel is jou optrekken tot hogere vormen van bewustwording. Verder bied ik een luisterend oor, als je jouw verhaal wil delen.

In universele liefde ben je altijd welkom voor een gesprek !
NL0909-088590cpm
23

Paragnost Moonshine

Herken je ook het gevoel dat je een situatie wilt veranderen, waar succes zich thuis voelt? Als je altijd doet, wat je altijd hebt gedaan, zul je zijn waar je altijd bent geweest. Voel je het? Maar waar een wil is is een weg! Samen zetten we de eerste stap in de goede richting.
Op verzoek help ik je op weg of verder met de wet van aantrekking, omdat ik zeker weet dat het werkt...of je erin gelooft of niet! Ik ben heldervoelend en helderwetend.
Ik ben al jaren bezig met de wet van aantrekking. Ik heb heel veel geleerd en ervaring opgedaan waardoor ik me hierin heb kunnen specialiseren en wat me geïnspireerd heeft om met alle liefde anderen te kunnen helpen.

Vraag je je weleens af waarom je steeds de verkeerde partner aantrekt?
Heeft je relatie een boost nodig?
Wil je het beste uit jezelf halen?
Heb je een vraag over een hele andere vraag?
Samen zetten we de eerste stap in de goede richting!

If you believe it, you can achieve it!
Ik zou het geweldig vinden als je na het consult een review schrijft, omdat jouw mening belangrijk is.
Alvast bedankt hiervoor!
NL0909-088590cpm
07

Paragnost Jessie

Chatten kan ook met Jessie!

Paragnost - zeer krachtig Helderziende - Heldervoelend - Relatiecoach - Shambhala Master - Kaarten Specialist op het gebied van Narcisme.

Ze werkt met de Lenormand kaarten om inzicht te krijgen in je vragen en te kijken waar je kansen liggen, relatievragen en liefdesadvies of problemen. Daarnaast werkt ze ook met de pendel. Jessie heeft 20 jaar ervaring als Coach, Reiki- en Shambhala Master. Ze kan healing op afstand geven tijdens uw gesprek. U kunt Jessie vragen stellen over familie, werk en financi
NL0909-088590cpm
26

Medium Christine

Medium Christine: is een veel gevraagd Medium - Heldervoelend - Helderwetend.

Tarotiste en Aura lezen.

Ook voor toekomstprognoses, contact met overledenen en een jaarlegging kunt u bij Christine terecht.
Ze is specialist in diverse soorten Tarotkaart leggingen o.a. Raider Waite en Lenormand.

Voor vragen over inzicht in relaties en onderliggende problemen, ziet Christine snel de oorzaak waardoor er verbetering of verandering mogelijk wordt.

Bent u benieuwd hoe uw komende week gaat verlopen? Vraag dan naar haar agenda legging of tarot en edelstenen legging zeer uniek en door haar zelf ontwikkeld, voor het vinden van antwoorden en oplossingen op uw vragen. U kunt Christine raadplegen met vragen met betrekking tot liefde, relatie, financieel, werk maar ook voor andere vragen kunt u bij haar terecht. Christine is een gediplomeerd Lifecoach en ze verbindt zich met de spirituele kracht wat de basis vormt voor haar mooie werk.
Enjoy the journey and be selfcreating!
NL0909-088590cpm
11

Medium Tara

Medium Tara helpt je graag op weg naar een betere toekomst en is een veel gevraagd Medium. Ze geeft je inzicht, antwoorden en wijsheid.

Met veel licht en liefde kijk ik met je naar het heden, het verleden en naar jouw toekomst. Mijn helderziendheid en heldervoelendheid duiden voor jou onder andere liefde, relaties, tweelingzielen, HSP en hoogbegaafdheid, werk en financiën.
Je mag mij alle vragen stellen. Vanuit een algemeen consult komen we samen vanzelf bij de belangrijke vragen uit maar vooral bij de antwoorden die jou verder helpen.
NL0909-088590cpm
22

Paragnost Seba

Ze is een veel gevraagd en deskundig allround Paragnost.

Helder-, horend-, voelend- en ziend medium gespecialiseerd in karmische relaties en de tweelingzielen, ze kan jou begeleiden in moeilijke vraagstukken Ze is bekwaam om in jou vorig levens te kijken om jou te helpen bij het doorbreken van karmische / familiare patronen, zodat jij vrij bent om jouw eigen levenspad te bewandelen

Ze doet dit werk al meerdere jaren met heel veel plezier en veel passie, ook zal ze jou altijd liefdevol maar wel met alle eerlijkheid en directheid inzichten geven die jij op dat moment nodig hebt. Als jij open staat voor zelf groei en ontwikkeling zul je gaan ervaren hoe de wereld om jou heen zal veranderen het begint bij jou innerlijke wereld.
Ze help je met liefde.
NL0909-088590cpm
25

Stephanie

Chatten kan ook met Stephanie!

Mijn expertise is helderwetend en heldervoelend, coaching en droomuitleg.
Al vroeg was ik meer dan bewust van mijn gaves. Ik reik de handvaten uit die een persoon net mist. Ik luister aandachtig en bewandel de situatie samen met jou zodat je weer verder kan gaan en de blokkades niet meer ziet staan. Voel je welkom, ik neem de tijd voor jou. Van de liefde tot tweelingzielen naar werk of vriendschappen, deze vragen zijn welkom bij mij.
Veel liefs van Stephanie.
NL0909-088590cpm
16

Viridia

Heldervoelend / helderziend / helderwetend,
numeroloog NSK, Vijf Elementen Vitalitetscoach volgens de Vijf Elementen (TCM), Reiki Usui Shiki Ryoho (energetische afstandsbehandelingen).

Als ervaringsdeskundige kan ik vele aspecten van het leven helder en concreet in kaart brengen niet alleen gerelateerd aan de toekomst.
Ik kan holistisch helpen op alle gebieden:
gezondheids-, relatie of werk problemen en inzicht geven in bepaalde levenssituaties.

Talen: Nederlands, Pools.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Viridia
NL0909-088590cpm
24

Medium Dawn

Chatten kan ook met Dawn!

Hey lieve mensen,
Speciale tarot reading.
Geboren met de helder voelend en helder wetend gave en jaren lange (levens) ervaring, geef ik als medium, jou graag (meer) inzichten bij vragen die je bezig kunnen houden in je dagelijkse leven.
Voel ik graag met je mee bij je levensvragen of ze nu gaan over relaties en in de liefde, zelf inzicht of andere onderwerpen.

Ik kan bijvoorbeeld gebruik maken van een (speciale tarot) reading, biosensor, kleurentherapie, encaustic arts reading, aromatherapie en een afstands healing. Als holistische energetische therapeut, geloof ik dat de sleutel tot welzijn ligt in de juiste balans tussen lichaam, geest en hart. Wanneer deze elementen niet in harmonie zijn, kunnen fysieke of mentale klachten ontstaan.

Tijdens mijn consulten neem ik je mee op een reis van heling.
Mijn missie is om mijn licht te laten schijnen over jouw (soms hobbelige) levenspad.

Mensen omschrijven mij als zeer empathisch, warm, kleurrijk, eerlijk, integer en toegankelijk. Ik sta klaar om jou te begeleiden naar een evenwichtiger en kleurrijker leven.
Laten we samen op ontdekkingsreis gaan! 🌈💖

Warme groet,
Dawn
NL0909-088590cpm
31

Debbie

Vanuit mijn heldervoelend en helderziend zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden, raadgevingen helderheid verschaffen over wat u bezighoudt.
U kunt bij mij terecht met al uw vragen; over liefde, relaties, werk, familie, overledenen en spiritualiteit.
Mijn deskundigheid ligt op de gebieden van Channeling, bewustzijnsontwikkeling, blokkades opsporen en samen oplossen.

Ik ben open, vriendelijk, eerlijk, oplossingsgericht, en meelevend.
U bent van harte welkom.
NL0909-088590cpm
10

Alina

Chatten kan ook met Alina!

Heldervoelend - Helderwetend - Helderziend Hoogsensitief
Welkom! Mijn naam is Alina, het is mijn geboren passie om anderen te helpen. Ik ben gespecialiseerd in Liefde en Relatie. Maar ook andere vragen over het leven, werk en spiritualiteit zijn altijd welkom. Ik krijg mijn heldere inzichten door mijn gidsen en engelen. Ik ben ook een healer en kan u positieve energie doorsturen. Op aanvraag maak ik gebruik van de Lenormand tarot kaarten.

Ik bied u graag een luisterend oor en sta u graag bij in moeilijke tijden.

Liefs Alina
NL0909-088590cpm
15

Coach Sara

Chatten kan ook met Sara!

Ik help je graag op weg om de juiste beslissingen te nemen. Ik voorspel geen toekomst, wel geef ik je een luisterend oor, inzicht, antwoorden en bewustwording.
Waar ik vooral in gespecialiseerd ben is om blokkades weg te halen die uit je verleden komen waardoor je nu niet de juiste beslissingen kan nemen.
Met mijn ervaring kan ik je helpen inzicht geven in liefde, relaties, werk en financiën, door problemen uit het verleden samen op te lossen.
Je kan mij alles vragen over je verleden en als coach gaan we samen op zoek naar antwoorden voor de toekomst.
Ik doe geen kaartlegging en toekomstvoorspellingen.
NL0909-088590cpm
18

Medium Anna

Als medium met specialisaties in tarot legging numerologie, kleurentherapie en droomuitleg probeer ik antwoorden te vinden.
Wat mij onderscheid is mijn nuchtere benadering, van deze eeuwen oude praktijken.
Waardoor ik spirituele begeleiding toegankelijk maak.

Warme groeten Anna
NL0909-088590cpm
58

Medium Zoé

Chatten kan ook met Zoe!

Ik ben een ervaren en zuiver Medium, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend en Helderziend, Mijn intuitie is zeer goed ontwikkeld.
Ook voor vragen over het juist toepassen van de wet van aantrekking.
Met mijn gaves krijg ik direct de energie door van een bepaalde persoon / personen en / of situaties waar u vragen over heeft. Bij het horen van een naam krijg ik informatie en beelden door.
Tevens kan ik ook op bepaalde gebeurtenissen en tijdstippen kijken m.b.t. bepaalde personen en situaties.
De gaven die ik heb meegekregen heb ik al sinds mijn kinderjaren, maar door de levenservaringen en levenslessen ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik kan goed luisteren en zal nooit oordelen, want iedereen beleeft zijn emoties op zijn / haar manier. Ik zal u altijd met alle liefde helpen en er onvoorwaardelijk voor u zijn!

Liefs Zoë
NL0909-088590cpm
05

Marcha

Marcha is een bekend veelgevraagde helderziende met vele jaren ervaring in het geven van consulten.
Ze helpt je graag verder met vragen over liefde,relatie,heden, verleden, toekomst en zielsliefdes.
Maar ook voor jouw spirituele ontwikkeling kun je bij Marcha terecht.
Door middel van heel zuiver invoelen ziet Marcha al snel de kern van jou vraag.
NL0909-088590cpm
41

Shana

Ik ben heldervoelend en helderhorend en probeer altijd in te voelen op jouw energie.
Ik leg Tarot- en Orakel kaarten voor vragen over werk, relatie, liefde, financiën maar ook kansen en obstakels.
Voor alles waar jij in je leven op vastloopt kan ik ook op pendelen.
Ook geef ik foto readings als je dit wilt.
Ik geef ook healingen om blokkades op te heffen zowel mentaal als fysiek.
En soms mogen er ook boodschappen doorkomen van overleden dierbaren.
Samen met mijn gidsen en engelen geef ik antwoorden, inzichten, oplossingen, adviezen en tips zodat jij weer met een gerust hart verder kunt op jouw pad.
NL0909-088590cpm
30

Medium Kirsten

Medium Advies en transformatie coach heldervoelend.
Ik geef advies en inzichten m.b.t. relatie problematiek, werk, zakelijk, en financieel.
Ook voor droom verklaringen kunt u bij mij terecht.
Via mijn kaarten kan ik ook antwoord geven op uw vragen.
NL0909-088590cpm
17

Deva

Wees welkom met al jouw vragen op welk gebied dan ook. Ik bied je een veilige ruimte waarin je volledig helemaal jezelf kan zijn. Ik nodig je uit om samen een reis te maken naar de diepere lagen in jezelf. Wat maakt dat je in deze situatie terecht bent gekomen? Wat is de dynamiek die je waarneemt tussen jou en je partner?

Wat heb je nodig om weer vooruit te komen?

Ook als je alleen even van je af wil praten, wil uithuilen ben je welkom en bied ik je een luisterend oor.
Mocht je dat willen dan deel ik ook met je wat ik doorkrijg.

Ik ben heldervoelend, helderziend, coach en familieopsteller.
NL0909-088590cpm
45

Medium Nanda

Medium Nanda is een helderziend top medium met ruim 30 jaar ervaring. Ze geeft samen met haar team van gidsen gedetailleerde informatie door over het verleden, heden en kijkt naar de toekomst. Ze weet haarfijn uit te leggen wat er speelt. Ze maakt contact met overledenen en krijgt informatie door over vorige levens. Ook kan ze desgewenst fotoreadings en kaartleggingen doen. Nanda is een bekend en veel gevraagd medium. Ze is gespecialiseerd in Tweelingzielrelaties, hooggevoelige/nieuwetijds kinderen en HSP. Verder kan ze je op weg helpen met jouw spirituele groei/ontwikkeling. Ze is Usui Reiki master en Kundalini Reiki master en kan op verzoek op afstand behandelen.
NL0909-088590cpm
02

Ariaan

Gespecialiseerd in de wet van Resonantie, Lenormand kaarten en Channeling.
Heb je vragen over jouw liefde, jouw relatie, jouw spiritueel leven of andere belangrijke keuzes in het leven dan kun je die aan mij stellen.

Daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik ik kaarten die het meest passen bij jouw situatie.

Samen vinden wij inzichten waarmee je stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.
NL0909-088590cpm
44

Dani

Hallo,
Laat ik mezelf even voorstellen.
Ik ben Dani heldervoelend, helderwetend en empathisch.

Ben jij op zoek naar meer blijdschap en voldoening in het leven ?
Of heb jij een brandende vraag over vriendschap, relaties of de liefde?
Of wil meer energie maar vooral het gevoel van jezelf mogen zijn ?

Dan wil ik je graag op weg helpen bij het vinden van betekenis en doel in het leven,het verbeteren van relaties en jezelf terugvinden.

Ik wordt bijgestaan door de aardsengelen en desgevraagd kan ik ook een kaartje leggen.

Ik ben een bewustzijnscoach,Tarotiste , Reiki master en ik sta in contact met de Engelen.

Ik hoop je snel te spreken,
In licht en liefde,
Warme groet Dani.

Bel nu: 0909-0885
of via Credits 010-3009124
NL0909-088590cpm
08

Aurora

Chatten kan ook met Aurora!

Ik voel me vereerd om mijn spirituele gaven met jullie (u) te delen.
Sinds mijn vroege jeugd heb ik een diep gevoel van verbondenheid met het universum en een sterk intuïtief vermogen om energieën waar te nemen.
Als een intuïtieve healer en helder voelend persoon, geloof ik in de kracht van het energetische veld en de helende energie die het met zich meebrengt.
Door mijn gaven kan ik subtiele energieën voelen en interpreteren, waardoor ik in staat ben om anderen te helpen bij het vinden van balans en spirituele groei.

Tijdens een gesprek zal ik op u in tunen door middel van u naam of je nog worstelt met relaties, carrière, persoonlijke groei of andere levensvragen, ik ben hier om je te coachen en te ondersteunen.
Samen met mijn gidsen kunnen we werken aan het creëren van positieve veranderingen in je leven.
Ik ben een holistische coach en Reiki master die in contact staat met gidsen en engelen.

Loop je ergens vast in het leven en wil je inzichten hierover? Bel gerust (u) je bent welkom!
Liefdevolle groet Aurora
NL0909-088590cpm
60

Paragnost Alex

Chatten kan ook met Alex!

Mijn naam is Alex en ik ben heldervoelend. Ik kan ook tarotleggingen doen voor u.
Ik heb gidsen bij me. Ik kan ze aanspreken op het moment dat ik u aan de lijn heb.
Zij geven mij adviezen door over deze persoon, of over iemand waar u een vraag over heeft.
Samen komen we er zeker uit!
NL0909-088590cpm
01

Medium Angel

Heldervoelend - wetend - HSP - Quantum theorie - Foto lezen.

Ik ben een Soulreader met ruim 30 jaar ervaring.

Ik ben spiritueel hoogbegaafd en gespecialiseerd in break-up, relatieproblemen en relatievraagstukken. Ik ben specialist in de wet van Aantrekking (Quantum theorie). Ook kan ik u antwoorden en inzichten geven in uw eigen spirituele (groei) proces. Met betrekking tot vragen over Tweelingzielrelaties/Soulmate kun je ook bij mij terecht. Ik ben een medium L.T.B. healer (licht trilling blauwdruk) .

Bij mij kunt u terecht voor een goed en helder advies.
NL0909-088590cpm
09

Aurelia

Als intuïtief medium en coach ben ik in staat om contact te maken met jouw energie, waardoor ik beelden zie die inzichten en helderheid verschaffen. Daarnaast ontvang en vertaal ik boodschappen van hogere bronnen tijdens mijn telefonische readings, waardoor ik genezing en inzicht kan bieden. Voel je vrij om mij alles te vragen, want ik ontvang wat ik zie.

Vanaf jonge leeftijd heb ik paranormale ervaringen gehad, die mij op het spirituele pad hebben geleid en mijn gaven hebben ontwikkeld om anderen te helpen op hun reis naar heelheid en geluk. Daarnaast maak ik ook intuïtieve muziek.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken en je te begeleiden op jouw unieke reis naar heelheid en geluk.

Liefdevolle groeten, Aurelia
NL0909-088590cpm

Beschikbare consulenten

  • -

Consulenten in gesprek

  • -

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Stap in de toekomst met MediumAngel!

Klik hier voor Live Chat

Review

Medium Josephine

dankjewel, helder.. een aanrader en een lieve vrouw.

Geplaatst door:

07-11-2024

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie