🤝 professioneel🤝15 jaar ervaring 🤝100% anoniem

 

MediumAngel Chat

 

Vanaf nu is het mogelijk om ongestoord te chatten vanuit de hele wereld met onze Paragnosten, Mediums, Coachen naar keus! Voel je welkom en laat je verrassen door één van onze Consulenten!! Liever Bellen? Klik hier

U kan via chat ook op zoek gaan naar antwoorden, wilt u antwoord op uw vragen over relatie, liefde, werk, carrière, verleden, toekomst of op spiritueel vlak? Voor een professioneel consult hebben wij diverse gecertificeerde mediums, helderziende, coaches en kaartleggers voor u.

Wij werken met een kwaliteitsteam waardoor wij u de beste consulenten kunnen aanbieden waaronder; Helderzienden, Mediums, Kaartleggers, Astrologen, Coaches en Paragnosten. Al onze consulenten hebben jarenlang ervaring in hun specialisme en of vakgebied in het geven van heldere consulten.

Onze consulenten ondersteunen u om de regie over uw eigen leven en geluk weer terug te vinden.

 • Chatten kunt u overal, ook als u onderweg bent
 • Chatten en bellen via één soort Credits
 • Vanaf je mobiel, de computer of tablet
 •  

  Hoe werkt het?

 • Log in via de knop "Inloggen Credits"
 • Genoeg credits? Ga naar de box van de consulent naar keuze
 • Indien zij beschikbaar zijn, is de Chat knop blauw
 • Klik hierop en er wordt een chat scherm geopend
 • Nu kun je je vragen per chat stellen aan de consulent
 • Chatten kost € 1 ,- per minuut, en gaat van de credits af
 •  

  Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk en betrouwbaar advies.

  Anoniem, deskundig, vertrouwelijk en veilig.

   

  Maak nu kennis met onze Chat consulenten

  07

  Paragnost Jessie

  Chatten kan ook met Jessie!

  Paragnost - zeer krachtig Helderziende - Heldervoelend - Relatiecoach - Shambhala Master - Kaarten Specialist op het gebied van Narcisme.

  Ze werkt met de Lenormand kaarten om inzicht te krijgen in je vragen en te kijken waar je kansen liggen, relatievragen en liefdesadvies of problemen. Daarnaast werkt ze ook met de pendel. Jessie heeft 20 jaar ervaring als Coach, Reiki- en Shambhala Master. Ze kan healing op afstand geven tijdens uw gesprek. U kunt Jessie vragen stellen over familie, werk en financi
  NL0909-088590cpm
  24

  Medium Dawn

  Chatten kan ook met Dawn!

  Hey lieve mensen,
  Speciale tarot reading.
  Geboren met de helder voelend en helder wetend gave en jaren lange (levens) ervaring, geef ik als medium, jou graag (meer) inzichten bij vragen die je bezig kunnen houden in je dagelijkse leven.
  Voel ik graag met je mee bij je levensvragen of ze nu gaan over relaties en in de liefde, zelf inzicht of andere onderwerpen.

  Ik kan bijvoorbeeld gebruik maken van een (speciale tarot) reading, biosensor, kleurentherapie, encaustic arts reading, aromatherapie en een afstands healing. Als holistische energetische therapeut, geloof ik dat de sleutel tot welzijn ligt in de juiste balans tussen lichaam, geest en hart. Wanneer deze elementen niet in harmonie zijn, kunnen fysieke of mentale klachten ontstaan.

  Tijdens mijn consulten neem ik je mee op een reis van heling.
  Mijn missie is om mijn licht te laten schijnen over jouw (soms hobbelige) levenspad.

  Mensen omschrijven mij als zeer empathisch, warm, kleurrijk, eerlijk, integer en toegankelijk. Ik sta klaar om jou te begeleiden naar een evenwichtiger en kleurrijker leven.
  Laten we samen op ontdekkingsreis gaan! 🌈💖

  Warme groet,
  Dawn
  NL0909-088590cpm
  15

  Coach Sara

  Chatten kan ook met Sara!

  Ik help je graag op weg om de juiste beslissingen te nemen. Ik voorspel geen toekomst, wel geef ik je een luisterend oor, inzicht, antwoorden en bewustwording.
  Waar ik vooral in gespecialiseerd ben is om blokkades weg te halen die uit je verleden komen waardoor je nu niet de juiste beslissingen kan nemen.
  Met mijn ervaring kan ik je helpen inzicht geven in liefde, relaties, werk en financiën, door problemen uit het verleden samen op te lossen.
  Je kan mij alles vragen over je verleden en als coach gaan we samen op zoek naar antwoorden voor de toekomst.
  Ik doe geen kaartlegging en toekomstvoorspellingen.
  NL0909-088590cpm
  37

  Medium Lea

  Chatten kan ook met Lea.

  Helderziend - Heldervoelend - Relatiecoach - werk - Carrière - en financieel - Soulreader - Astroloog.

  Vragen en psychologische inzichten omtrent (liefdes)relaties, maar ook vragen over aanleg, capaciteiten, levensontwikkeling en levensloop. Wat is jouw levensles in dit leven en wat kom je precies doen in dit leven? Wat zoek je en waar liggen je talenten en kansen?
  Ook vragen over studierichting en werk. Toekomstprognose en karma verwerking, met betrekking tot vorige levens en vorige incarnaties en de leerprocessen die hierin besloten liggen ontvouwen en verduidelijken. Dit kan een verheldering en begrip geven over de huidige situatie en hoe verdere stappen het beste genomen kunnen worden.

  Het is mogelijk om contact te leggen met een dierbare overledene indien deze zich aandient.

  Tijdens het gesprek wordt er automatisch heling gegeven d.m.v. een lichtverbinding om blokkades op te lossen tot bevordering van spirituele groei en ontwikkeling. Mijn doel is jou optrekken tot hogere vormen van bewustwording. Verder bied ik een luisterend oor, als je jouw verhaal wil delen.

  In universele liefde ben je altijd welkom voor een gesprek !
  NL0909-088590cpm
  22

  Paragnost Seba

  Chatten kan ook met Seba!

  Ze is een veel gevraagd en deskundig allround Paragnost.

  Helder-, horend-, voelend- en ziend medium gespecialiseerd in karmische relaties en de tweelingzielen, ze kan jou begeleiden in moeilijke vraagstukken. Al vanaf jongs af aan is ze bezig geweest om zichzelf te ontwikkelen op haar spirituele weg. Dit is gekomen met uitdagingen maar ze heeft er heel veel kennis en wijsheid mee opgedaan waarmee ze ook jou verder kan helpen. Ze is bekwaam om in jou vorig levens te kijken om jou te helpen bij het doorbreken van karmische / familiare patronen, zodat jij vrij bent om jouw eigen levenspad te bewandelen

  Ze doet dit werk al meerdere jaren met heel veel plezier en veel passie, ook zal ze jou altijd liefdevol maar wel met alle eerlijkheid en directheid inzichten geven die jij op dat moment nodig hebt. Als jij open staat voor zelf groei en ontwikkeling zul je gaan ervaren hoe de wereld om jou heen zal veranderen het begint bij jou innerlijke wereld.
  bel of chat haar gerust, geen vraag is haar te gek.
  Ze help je met liefde.
  NL0909-088590cpm
  60

  Paragnost Alex

  Chatten kan ook met Alex!

  Mijn naam is Alex en ik ben heldervoelend. Ik kan ook tarotleggingen doen voor u.
  Ik heb gidsen bij me. Ik kan ze aanspreken op het moment dat ik u aan de lijn heb.
  Zij geven mij adviezen door over deze persoon, of over iemand waar u een vraag over heeft.
  Samen komen we er zeker uit!
  NL0909-088590cpm
  58

  Medium Zoé

  Chatten kan ook met Zoe!

  Ik ben een ervaren en zuiver Medium, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend en Helderziend, Mijn intuitie is zeer goed ontwikkeld.
  Ook voor vragen over het juist toepassen van de wet van aantrekking.
  Met mijn gaves krijg ik direct de energie door van een bepaalde persoon / personen en / of situaties waar u vragen over heeft. Bij het horen van een naam krijg ik informatie en beelden door.
  Tevens kan ik ook op bepaalde gebeurtenissen en tijdstippen kijken m.b.t. bepaalde personen en situaties.
  De gaven die ik heb meegekregen heb ik al sinds mijn kinderjaren, maar door de levenservaringen en levenslessen ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik kan goed luisteren en zal nooit oordelen, want iedereen beleeft zijn emoties op zijn / haar manier. Ik zal u altijd met alle liefde helpen en er onvoorwaardelijk voor u zijn!

  Liefs Zoë
  NL0909-088590cpm
  10

  Alina

  Chatten kan ook met Alina!

  Heldervoelend - Helderwetend - Helderziend Hoogsensitief
  Welkom! Mijn naam is Alina, het is mijn geboren passie om anderen te helpen. Ik ben gespecialiseerd in Liefde en Relatie. Maar ook andere vragen over het leven, werk en spiritualiteit zijn altijd welkom. Ik krijg mijn heldere inzichten door mijn gidsen en engelen. Ik ben ook een healer en kan u positieve energie doorsturen. Op aanvraag maak ik gebruik van de Lenormand tarot kaarten.

  Ik bied u graag een luisterend oor en sta u graag bij in moeilijke tijden.

  Liefs Alina
  NL0909-088590cpm
  08

  Aurora

  Chatten kan ook met Aurora!

  Ik voel me vereerd om mijn spirituele gaven met jullie (u) te delen.
  Sinds mijn vroege jeugd heb ik een diep gevoel van verbondenheid met het universum en een sterk intuïtief vermogen om energieën waar te nemen.
  Als een intuïtieve healer en helder voelend persoon, geloof ik in de kracht van het energetische veld en de helende energie die het met zich meebrengt.
  Door mijn gaven kan ik subtiele energieën voelen en interpreteren, waardoor ik in staat ben om anderen te helpen bij het vinden van balans en spirituele groei.

  Tijdens een gesprek zal ik op u in tunen door middel van u naam of je nog worstelt met relaties, carrière, persoonlijke groei of andere levensvragen, ik ben hier om je te coachen en te ondersteunen.
  Samen met mijn gidsen kunnen we werken aan het creëren van positieve veranderingen in je leven.
  Ik ben een holistische coach en Reiki master die in contact staat met gidsen en engelen.

  Loop je ergens vast in het leven en wil je inzichten hierover? Bel gerust (u) je bent welkom!
  Liefdevolle groet Aurora
  NL0909-088590cpm

  Medium Angel

  Beschikbare consulenten

  • -

  Consulenten in gesprek

  • -

  Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

  Live Chat

  Klik hier voor de chat

  Review

  Bellen met Credits

  Klik hier voor meer informatie

  Team MediumAngel

  Klik hier voor vacatures

  Relatie

  Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

  Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

  Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

  Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

  Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

  ​Merkrecht Medium Angel®

  De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

  Klik hier voor meer informatie